Nieuws

Nieuwsberichten

Nieuws laden

Vergeet nooit meer iets op te schrijven met het smakelijke memoblok van Tim Tam!    

Categorie: Lees verder

Heb jij de nieuwe podcast van DisneyKlassiekers al gehoord? Spoiler: Lukas Lelie en Robin Broos proberen te Tim Tam Slam met Port!

Categorie: Lees verder

Geen zorgen, je kunt de Tim Tams gewoon nog eten! Dit komt heel soms voor. Lees hier hoe we dit oplossen.

Categorie: Lees verder
Tim Tam Trick or Treat

Zaterdag 31 oktober is het weer zo ver: de griezeligste dag van het jaar. Bij Halloween hoort zoetigheid en daarom is deze dag pas écht compleet met een Tim Tam trick of treat!

Categorie: Lees verder

Ben jij ook zo gek op Shapes en kan je nooit kiezen welke smaak jij het lekkerst vind? Met deze 6 manieren om Shapes te eten is er altijd wel een reden om minimaal één pak Shapes open te trekken!      

Categorie: Lees verder

De nieuwe voorraad van Arnott’s is weer binnen! Wij hebben verschillende Arnott’s en Arnott’s Shapes kunnen bemachtigen en zijn begin van mei weer geleverd!

Categorie: Lees verder

Het trouwseizoen is weer begonnen en wat is er nou leuker (en lekkerder) dan jullie trouwtaart uitzoeken en proeven. Maar waarom voor een taart kiezen als er zoveel meer is. Ontdek nu de nieuwste trouwtrend van 2019, de COOKIES BAR!

Categorie: Lees verder

Het heeft even op zich laten wachten, maar onze voorraad is weer flink aangevuld met de allerlekkerste Tim Tam koekjes. Vanaf april verwachten wij een nieuwe levering van de Shapes. Arnott’s Shapes zijn een gezondere optie dan gebakken of gefrituurde chips en zijn ideaal als een lekkere snack.

Categorie: Lees verder