Dé onweerstaanbare
Tim Tam koekjes

De lekkerste webshop van Europa

> Aanbieding bekijken

Tim Tam is een knapperige biscuit met een crèmevulling, overgoten door chocolade.

Doop de koekjes in de koffie, thee, melk, chocolademelk en ervaar de Tim Tam Slam. Je kunt kiezen voor de Original, Double Coat of Chewy Caramel, maar vergeet ook niet de donkere en witte chocolade smaken, speciale edities en andere heerlijke producten.

Bekijk producten

Lekker!

100% tevredenheidsgarantie

Bij Tim Tam Slam garanderen we je een topservice en producten met de kwaliteit die je gewend bent. Daarom bieden we bij elke bestelling een 100% tevredenheidsgarantie.

Is je bestelling niet naar wens of is deze niet zoals je had verwacht? Neem snel contact met ons op, dan gaan wij direct voor je aan de slag!

Nieuws

Zomerpakket
18 juli 2023

Jouw zomer is net een stukje beter geworden!

6 manieren om Arnott's Shapes te eten
16 april 2023

Ben jij ook zo gek op Shapes en kan je nooit kiezen welke smaak jij het lekkerst vind? Met deze 6 manieren om Shapes te eten is er altijd wel een reden om minimaal één pak Shapes open te trekken!      

Reviews

De koekjes online besteld, eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam bij de communicatie! Er was enige verwarring over de bezorging van het pakket, maar het is uiteindelijk veilig aangekomen. De koekjes smaken precies zoals ik ze me herinner uit mijn kindertijd in Azië. Een echte aanrader en betrouwbaar!

Hitokage

Ik ben erg tevreden over jullie, de communicatie en een oplossing bij een leveringsprobleem verloopt allemaal zo goed!! 

Lisanne

Ik heb de heerlijke koekjes in goede orde ontvangen, bedankt! Super lekker de shapes erbij, die at ik zo vaak toen ik daar woonde! Een heerlijk wegdroom moment aan fantastische herinneringen toen ik ze (natuurlijk) gelijk op at. 😃

Linda

Wauw wat superlief en lekker dat we er 3 smaakjes bij hebben gekregen die net of bijna over datum gaan. Zóóó lekker!! We hebben met de white onze eerste paar TimTamSlams al gedaan hoor :-)

Mindy

Ik wil jullie nog bedanken voor de extra snacks in het pakket! Mijn Australische vriend (die een beetje heimwee had) was super blij ermee en is flink opgevrolijkt. Ik ben geabonneerd op jullie nieuwsbrief en ga zeker nog vaker bestellen.

Maud

Wij genieten hier in Australië van de Tim Tams, elke week bij de thee. Mijn zoon woont in Nederland en het is zo leuk dat ik hem nu kan verrassen met Tim Tams!

Mariette

Wat super snel is het pakket binnen!! Super bedankt voor alle extra`s!! Ik neem het mee naar mijn werk morgen, kunnen ze smullen van Tim Tam. Dank je wel!!

Ilse

Vandaag werd het pakket gebracht met heerlijk extras. Enorm bedankt! Wees gerust; het is voor de houdbaarheidssatum op! We hebben meteen de TimTams opengetrokken. Nogmaals bedankt voor dit lekkers!

Tevreden klant

Vandaag pakket al ontvangen. Wat een top service! Bedankt voor de extra koekjes en de persoonlijke boodschap! Goed bezig en zeker tot snel.

Bart

Bedankt voor het pakketje en de extra koekies! Addicted to TimTams. 😇 Met vriendelijke groeten, 

Evelien

Ik heb net mijn bestelling binnen en wil jullie enorm bedanken voor de snelle levering en al het extra lekkers erbij! Daar gaan wij van smullen 😋

Timtamfan

Vorige week heb ik mijn bestelling van 32 pakjes Tim Tams binnen gekregen. Ik wilde even bedanken hoe fijn (en met telefonische enthousiasme) dit gegaan is! Wij delen deze enthousiasme voor Tim Tams. Ruim anderhalf jaar geleden zijn twee vriendinnen en ik namelijk een maand op vakantie in Australië geweest. Wij hebben toen een extra koffer moeten kopen om de hoeveelheid Tim Tams voor onszelf en personen om ons heen in Nederland mee te kunnen nemen naar huis. Deze bestelling was namelijk niet alleen voor mij, maar ook voor mijn twee vriendinnen en 6 andere personen die helemaal enthousiast waren toen ik voorstelde om Tim Tams te bestellen. Ik wil jullie erg bedanken voor de service en deze mogelijkheid. Op deze manier konden mijn twee vriendinnen en ik door de smaak van Tim Tams weer even terug naar onze reis en genieten van de herinneringen in Australië. Zeker voor herhaling vatbaar! Tot de volgende keer Tim Tam Slam!

Brigitte

Bedankt voor jullie fantastische service! Als echte Tim Tam lovers, is er maar 1 correcte keuze, dan kiezen we graag voor nieuwe pakken.

Kelly