Dé onweerstaanbare
Tim Tam koekjes

De lekkerste webshop van Europa

Aanbieding bekijken

Tim Tam is een knapperige biscuit met een crèmevulling, overgoten door chocolade.

Doop de koekjes in de koffie, thee, melk, chocolademelk en ervaar de Tim Tam Slam. Je kunt kiezen voor de Original, Double Coat of Chewy Caramel, maar vergeet ook niet de donkere en witte chocolade smaken, speciale edities en andere heerlijke producten.

Bekijk producten

Lekker!

100% tevredenheidsgarantie

Bij Tim Tam Slam garanderen we je een topservice en producten met de kwaliteit die je gewend bent. Daarom bieden we bij elke bestelling een 100% tevredenheidsgarantie.

Is je bestelling niet naar wens of is deze niet zoals je had verwacht? Neem snel contact met ons op, dan gaan wij direct voor je aan de slag!

Nieuws

09 augustus 2021

Omdat Tim Tams en thee zo’n fijne combinatie zijn, gaat Tim Tam een nieuwe samenwerking aan met Santhee! 

25 mei 2021

Vergeet nooit meer iets op te schrijven met het smakelijke memoblok van Tim Tam!    

Reviews

Bedankt voor het pakketje en de extra koekies! Addicted to TimTams. 😇 Met vriendelijke groeten, 

Evelien

Ik heb net mijn bestelling binnen en wil jullie enorm bedanken voor de snelle levering en al het extra lekkers erbij! Daar gaan wij van smullen 😋

Timtamfan

Vorige week heb ik mijn bestelling van 32 pakjes Tim Tams binnen gekregen. Ik wilde even bedanken hoe fijn (en met telefonische enthousiasme) dit gegaan is! Wij delen deze enthousiasme voor Tim Tams. Ruim anderhalf jaar geleden zijn twee vriendinnen en ik namelijk een maand op vakantie in Australië geweest. Wij hebben toen een extra koffer moeten kopen om de hoeveelheid Tim Tams voor onszelf en personen om ons heen in Nederland mee te kunnen nemen naar huis. Deze bestelling was namelijk niet alleen voor mij, maar ook voor mijn twee vriendinnen en 6 andere personen die helemaal enthousiast waren toen ik voorstelde om Tim Tams te bestellen. Ik wil jullie erg bedanken voor de service en deze mogelijkheid. Op deze manier konden mijn twee vriendinnen en ik door de smaak van Tim Tams weer even terug naar onze reis en genieten van de herinneringen in Australië. Zeker voor herhaling vatbaar! Tot de volgende keer Tim Tam Slam!

Brigitte

Bedankt voor jullie fantastische service! Als echte Tim Tam lovers, is er maar 1 correcte keuze, dan kiezen we graag voor nieuwe pakken.

Kelly