Verzenden & bezorgen

Verzending
Wij van timtamslam.nl streven ernaar om jouw bestelling netjes en op tijd af te leveren. En dit is niet het enige, want tijdens de verzending proberen wij ook het milieu een handje te helpen. In samenwerking met diverse winkeliers uit de buurt hergebruiken wij de kartonnen dozen die anders weggegooid zouden worden. Met de verzending van jouw bestelling wordt er dus weer nieuw leven in deze dozen geblazen. Zo ontvang je netjes je bestelling en kunnen wij op onze manier een steentje bijdrage aan het milieu.

Verzendkosten
De verzendkosten worden berekend op basis van het totaalbedrag van jouw bestelling. Onder de € 50,- rekenen wij € 6.95 bezorgkosten. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis bezorgd binnen Nederland.

Verzendkosten België: €13,95
Verzendkosten Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Finland, Griekenland, Italië, Ierland en Luxenburg: € 18,50.

Levertijd
Na ontvangst én betaling van je bestelling wordt deze binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Indien je besluit om middels overboeking je bestelling te betalen, dan kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor wij je betaling ontvangen.
Bij ontvangst van je betaling krijg je per e-mail bericht en wordt je bestelling verzonden.

Is er een minimum bestelbedrag?
Nee, wij hanteren geen minimum bestelbedrag.

Hoe kan ik betalen?
Tim Tam Slam maakt gebruik van het betaalplatform van Mollie. Wij hebben hiervoor gekozen zodat je op een beveiligde manier kunt betalen.

iDEAL (betalen via internetbankieren voor Nederland) 
Met iDEAL kunnen mensen uit Nederland vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankier programma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kan je met iDEAL betalen.

Bankoverboeking
Indien je geen gebruik kan of wilt maken van iDEAL dan kan je middels een Bankoverboeking eenvoudig geld overmaken. Je betaalt via internetbankieren of middels een overschrijving. Houdt bij het overmaken van je betaling rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen. Daarnaast kan je betalen via uw Creditcard, Mister Cash en Sofort.

Afhalen
Het is mogelijk om je bestelling af te halen in Strijen of ’s-Gravendeel. Maak hiervoor een afspraak via: Tel: 06-27550971 of via e-mail: info@timtamslam.nl