Verzenden & bezorgen

Verzending

Wij van timtamslam.nl streven ernaar om uw bestelling netjes en op tijd af te leveren. En dit is niet het enige, want tijdens de verzending proberen wij ook het milieu een handje te helpen. In samenwerking met diverse winkeliers uit de buurt hergebruiken wij de kartonnen dozen die anders weggegooid zouden worden. Met de verzending van uw bestelling wordt er dus weer nieuw leven in deze dozen geblazen. Zo ontvangt u netjes uw bestelling en kunnen wij op onze manier een steentje bijdrage aan het milieu.

Verzendkosten
De verzendkosten worden berekend op basis van het totaalbedrag van uw bestelling. Onder de € 50,- rekenen wij € 6.95 bezorgkosten. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis bezorgd.

Levertijd
Na ontvangst én betaling van uw bestelling wordt deze binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Indien u besluit om middels overboeking uw bestelling te betalen, dan kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor wij uw betaling ontvangen.
Bij ontvangst van uw betaling krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling verzonden.

Is er een minimum bestelbedrag?
NEE, wij hanteren geen minimum bestelbedrag.

Hoe kan ik betalen?
Tim Tam Slam maakt gebruik van het betaalplatform van Mollie. Wij hebben hiervoor gekozen zodat u op een beveiligde manier kunt betalen.

iDEAL (betalen via internetbankieren voor Nederland) 

Met iDEAL kunnen mensen uit Nederland vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u met iDEAL betalen.

Bankoverboeking

Indien u geen gebruik kan of wilt maken van iDEAL dan kunt u middels een Bankoverboeking eenvoudig geld overmaken. U betaalt via internetbankieren of middels een overschrijving. Houdt u bij het overmaken van uw betaling rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.
Daarnaast kunt u betalen via uw Creditcard, Mister Cash en Sofort.

Afhalen:
Het is mogelijk om uw bestelling af te halen in Strijen of ’s-Gravendeel.
Maak hiervoor een afspraak via: Tel: 06-27550971 of via e-mail: info@timtamslam.nl