Nieuwe samenwerking met Santhee! 09-08-2021

Nieuwe samenwerking met Santhee!

Tim Tam Thee!

Wat is er bij het drinken van een kop thee nu lekkerder dan een Tim Tam? Omdat Tim Tams en thee zo’n fijne combinatie zijn, gaat Tim Tam een nieuwe samenwerking aan met Santhee! 🍵

Karin van Santhee is een gecertificeerd Theesommelier die mensen graag kennis laat maken met échte thee. Dit doet ze onder andere door het geven van opleidingen, workshops en proeverijen.

Net zoals er veel verschillende smaken Tim Tam zijn, zijn er ook veel soorten thee. Het is algemeen bekend dat je bijvoorbeeld wijn goed kunt combineren met bepaalde smaken, maar dit is zeker ook het geval met thee! Het combineren van Tim Tam met thee kan de smaak contrasteren, matchen of in balans brengen. Daarom zijn wij ontzettend benieuwd welke smaak thee het beste past bij onze smaken Tim Tam. 

De komende tijd zal Karin verschillende smaken Tim Tam ‘pairen’ met verschillende soorten thee. Zo wordt het eten van Tim Tam pas echt een ervaring! Hou dus onze kanalen in de gaten voor meer informatie over deze smakelijke samenwerking.

Meer weten over Santhee? Kijk dan op santhee.nu