Frozen raspberry Tim Tam Fingers

Binnen enkele stappen heb je een heerlijk toetje op tafel staan! 

 

Ingrediënten

  • 3 Tim Tam Originals pakken
  • 50 g ongezouten boter (gesmolten)
  • 250 g Monchou (op kamertemperatuur)
  • 100 g poedersuiker
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 120 ml slagroom
  • 1 pak diepvries frambozen (ontdooid)

 

Bereidingswijze

  1. Start met het invetten van een rechthoekige bakvorm (18x28 centimeter). Bedek de bodem en de twee lange zijden met bakpapier. Laat het bakpapier een stukje uitsteken boven de vorm.

  2. Leg alvast 18 Tim Tam Originals koekjes apart. Vermaal de overige koekjes fijn met een keukenmixer. Voeg de boter toe en vermeng de twee. Verspreid dit mengsel evenredig over de bodem van de bakvorm en laat dit 20 minuten rusten in de koelkast.

  3. Begin in de tussentijd met de vulling. Mix de Monchou, poedersuiker en het vanille-extract tot een luchtig mengsel.

  4. Mix de slagroom met een mixer tot er zachte pieken ontstaan. Voeg de crème toe aan het Monchou mengsel. Prak de frambozen met een vork en voeg deze ook toe aan het mengsel.

  5. Verspreid de vulling over de Tim Tam bodem en plaats de overige 18 koekjes bovenop. Zet dit 4 uur in de vriezer tot het stevig is.  

  6. Lift vervolgens het plakkaat uit de bakvorm en gebruik de Tim Tams als richtlijn om te snijden. Smullen maar!

 

Deze Tim Tam Chocolate Pavlova ga je ook heel lekker vinden!