Tim Tam Rocky Road

Ingrediënten

  • 165 gram Tim Tam White biscuits
  • 165 gram Tim Tam Double Coat biscuits of Tim Tam Chewy Caramel biscuits (kies zelf de lekkerste uit!)
  • 100 gram geroosterde hazelnoten
  • 280 gram witte marshmallows
  • 350 gram melkchocolade

Bereidingswijze

  1. Bekleed een bakvorm (25x35 cm) met bakpapier.
  2. Hak alle Tim Tam koekjes in stukjes. Leg een deel van beide Tim Tam koekjes apart en bewaar deze voor de topping. 
  3. Doe de overige Tim Tams met de marshmallows en de hazelnoten samen in een kom en mix deze rustig door elkaar.
  4. Smelt de chocolade in de magnetron en roer deze om de 10 seconden door. 
  5. Giet de gesmolten chocolade over de Tim Tams, marshmallows en hazelnoten mix en roer dit goed door. 
  6. Giet het mengsel in de bakvorm en strooi de overgebleven Tim Tam koekjes eroverheen. 
  7. Zet de bakvorm in de koelkast voor minstens 1 uur en dan is het tijd om te proeven!

In slechts enkele stappen maakt u al een heerlijk toetje voor het hele gezin en dat zonder iets te bakken! Simpel en lekker, eet smakelijk!

* Bron recept en afbeelding