Tim Tam Rocky Road
In slechts enkele stappen maak je al een heerlijk toetje voor het hele gezin en dat zonder iets te bakken! Simpel en lekker.
Ingrediënten
- 165 gram Tim Tam White biscuits
- 165 gram Tim Tam Double Coat biscuits of Tim Tam Chewy Caramel biscuits (kies zelf de lekkerste uit!)
- 100 gram geroosterde hazelnoten
- 280 gram witte marshmallows
- 350 gram melkchocolade
Bereidingswijze
- Bekleed een bakvorm (25x35 cm) met bakpapier.
- Hak alle Tim Tam koekjes in stukjes. Leg een deel van beide Tim Tam koekjes apart en bewaar deze voor de topping.
- Doe de overige Tim Tams met de marshmallows en de hazelnoten samen in een kom en mix deze rustig door elkaar.
- Smelt de chocolade in de magnetron en roer deze om de 10 seconden door.
- Giet de gesmolten chocolade over de Tim Tams, marshmallows en hazelnoten mix en roer dit goed door.
- Giet het mengsel in de bakvorm en strooi de overgebleven Tim Tam koekjes eroverheen.
- Zet de bakvorm in de koelkast voor minstens 1 uur en dan is het tijd om te proeven!
Eet smakelijk!