Tim Tam White Chocolate Mousse

Je etentje met een knaller afsluiten? Maar geen zin om lang in de keuken te staan? Dan is deze witte chocolademousse iets voor jou! En hij is zó lekker! 

 

Ingrediënten

  • 200 g witte chocolade (in stukjes)
  • 50 g licht zure room
  • 1 middelgroot ei
  • 65 g poedersuiker
  • 200 ml geklopte slagroom
  • 1 pak Tim Tam- Original’s
  • 200 g frambozen

 

Bereidingswijze

  1. Doe de witte chocolade en de zure room in een pannetje en verwarm het. Roer het mengsel tot het een mooie massa is en laat het afkoelen.  

  2. Klop het ei met de poedersuiker met een elektrische mixer tot een gladde massa. 

  3. Klop de eiercrème door de geslagen room. Mix het mengsel vervolgens door de chocolademassa. 

  4. Mix de verkruimelde Tim Tams (houd er 4 achter voor de garnering) en de 150 g frambozen er door. 

  5. Schep de mix in glazen en garneer met overige de frambozen en Tim Tams. Laat verder opstijven in de koelkast tot het uitgeserveerd wordt.

 

Misschien vind je de Tim Tam Mousse en de Tim Tam Mousse Tart ook wel erg lekker!